HULMURSISOLERING

Få 3 uforpligtende tilbud med det samme. Klik her

Søger du en isolering til dit hus, der kan holde varmen inden døre? Flere og flere danskere kæmper i dag for at holde varmen på indersiden af husvæggene. Dog vil man ofte opleve, at det nogen gange kan være en svær kamp at kæmpe, da isoleringen ikke er til stede. De fleste huse, der er bygget mellem halvfjerdserne og starten af halvfemserne, har nemlig ikke nogen hulmursisolering. Det betyder, at dit hus ikke har nogen form for isolering, der kan hjælpe med at holde på varmen. Resultatet bliver derfor en ringere opvarmning eller en langt dyrere varmeregning end nødvendigt.

Vil du komme problemet til livs, hedder løsningen hulmursisolering. Langt de fleste håndværkere tilbyder i dag denne service, der kan sikre dit hus – og din økonomi – for derved at opnå de bedste resultater. Siden starten af halvfemserne er alle huse heldigvis blevet bygget med denne isoleringsform, der sikrer, at varmen ikke suser ud gennem væggene. Så hvorfor har man ikke foretaget isoleringerne langt tidligere? Svaret er ganske enkelt. Før oliekrisen var varmetab bestemt ikke noget, man bekymrede sig om. Dette skyldes tydeligt, at energien var meget billige frem til oliekrisen, og at man derfor ikke så de store udsving i varmeregningsbeløbene, som man oplever i dag.

Hvordan isolerer man?

I dag udgør varmeregningerne en langt større budgetpost i danskernes økonomi end førhen. Dette underbygges af, at opvarmning af huse i dag udgør over halvdelen af det samlede energiforbrug. Derfor er denne udgiftspost også en stor del af de månedlige omkostninger. Hvilket blot er endnu en betydelig grund til at vælge at få foretaget en hulmursisolering – her er der nemlig store pengesummer at spare. Lyder det omfattende? Og kan du ikke helt se, hvordan en isolering skal kunne spare dig for penge? Du får svarene her.

En hulmursisolering er et nemt, hurtigt og effektivt indgreb på dine husmure. Med et enkelt snuptag giver du dit hus de bedste forudsætninger for at kunne holde på varmen. Rent teknisk fungerer det sådan, at man blot løsner et par af murstene på husets ydrevægge. Derefter puster man isolering ind i husmurene, og håndværkerne er færdige. Da indgrebet er forholdsvis enkelt og ligetil, betyder det også, at omkostninger ved en sådan isolering er forholdsvis lave. Du betaler nemlig kun for de få materialer, der skal bruges samt for håndværkernes arbejde. Derfor er en husmursisolering både i det lange og i det korte løb den helt rigtige løsning for dig, der ikke allerede har isoleret dine husmure.

Hulmursisolering

En husmursisolering kan være lavet af mange forskellige materialer, der kan sikre, at din opvarmning bliver holdt inden for væggene og ikke bare suser ud i den frie luft til ingen verdens nytte. Selvom materialerne kan variere en del, er det fælles for dem alle, at de er meget lette materialer, da det er den stillestående luft i materialerne, der har den isolerende virkning på dit hus. Derudover er materialerne naturligvis ikke varmeledende men har i stedet en god isolerende virkning. Det er dog også værd at bemærke, at isoleringsmaterialer til efterisolering af husmure altid forekommer i en granuleret form, for at materialerne kan blive blæst ind gennem hullet i muren. Samtlige isoleringstyper lever naturligvis op til kravene om isoleringsevne, modstandsdygtighed over for fugt og en god brandsikkerhed. Du kan læse mere om hulmursisolering på lavenergi.dk.

Har du spørgsmål til hulmursisolering, eller vil du gerne vide mere om indgrebet, før du beslutter dig? Så kan du altid kontakte firmaet for at få yderligere informationer. Hvad der er ganske sikkert, og gældende for alle er, at en hulmursisolering er den rigtige løsning for dig, din økonomi og dit hus. Et af Danmarks førende isolerings firmaer der arbejder med isolering af hulmur er hotpaper.dk, så hvis du overvejer isolering af dine mure så er det bestemt en overvejelse værd at tag kontakt til dem. Selvom de har hovedsæde på Fyn, så udføre de isolerings opgaver i det meste af landet.

StyrPaVarmen.dk - En del af Compara A/S - Vi benytter Cookies - Kontakt e-mail: cs@compara.dk
Spar penge med et nyt tag! Få priser på 2 minutter via vores online beregner