ISOLERING

Få 3 uforpligtende tilbud med det samme. Klik her

Realiteten i Dagens Danmark, er at varme aldrig har været dyrere end nu, priserne går kun en vej – opad – og alt for mange danskere har en bolig som ikke holder på varmen optimalt. Ved du hvor meget af din varme som bliver spildt?

Varme kan for mange være en skjult omkostning, som gør at den er mindre håndgribelig end eksempelvis brændstof til bilen, det gør den dog ikke mindre virkelig – og du ville vel også få repareret din bil hvis den tabte brændstof hver eneste dag?

Vi har her på Styrpaavarmen.dk udarbejdet guides/walkthroughs der kan hjælpe dig med at lokaliserer hvor du bør sætte ind og hvad du reelt kan forvente dig af besparelser ved at tage hånd om problemet. I sidste ende vil det dog altid være nødvendigt med en fagmands vurdering for at få et bud på hvad din bolig specifikt kan fremdrive af nedsættelser på varmeregningen hvis den energioptimeres optimalt.

Hulmursisolering

Hulmursisolering består af isolering mellem din indre og ydre mur. I mange ældre huse har man ikke ved opbygningen tænkt over isoleringen i væggene, hvilket har medført at der her er tomrum hvor varmen kan sive ud. Ved at lægge en isoleringsmasse som blokade kan dit hus holde varmen indenfor hvor den bør befinde sig optimalt set.

Læs mere om Hulmursisolering

Isolering af Etageadskillelse

Ældre bygninger har ofte ingen eller meget mangelfuld isolering mellem etager, hvilket gør at isolering af etageadskillelse kan vise sig at være relevant. Sammen med hulmursisolering kan isolering af etageadskillelsen være med til at holde din varme indenfor – det er ofte huse der er bygget inden 1970’erne som ikke har fået den korrekte isolering.

Loftisolering

Vidste du at huse uden den nødvendige isolering – her inkluderet loftisolering – bruger hele 3 gange så meget energi som nye huse med den optimale energivenlige opsætning. Loftisolering kan være med til at sænke dit forbrug drastisk, da loftet er en af de store syndere i forhold til at sende for meget varme ud af huset.

Krybekælderisolering

Hvis din bolig har en krybekælder, så kan den være medvirkende til at der bliver afkøling i hele huset – selvom dette kan være rart i den korte danske sommer, så er det også en stor synder i forhold til at misbruge dit varmeregnskab. Udover at det giver en kulde i hele boligen, så kan det også være medvirkende til at skabe en del fugt og deraf risiko for svamp m.v.

Efterisolering

Uagtet hvilken bolig du bor i – ny som gammel – så vil der altid være et behov for at få efterisoleret fra tid til anden. Efterisolering er ganske som navnet udtrykker, at der bliver foretaget en ”opfyldning” af isoleringen, som gør at eventuelle utætheder bliver fjernet og du dermed opnår en besparelse i varmeforbruget såvel som på varmeregningen.

StyrPaVarmen.dk - En del af Compara A/S - Vi benytter Cookies - Kontakt e-mail: cs@compara.dk
Spar penge med et nyt tag! Få priser på 2 minutter via vores online beregner