Spar på varmen med disse gode råd

Spar på varmen

Føler du, at din varmeregning er ved at løbe løbsk? Vil du gerne spare på varmen? Har du altid drømt om at få flere penge til privatforbruget? I så fald har du ganske god grund til at læse med her.

Denne artikel giver dig nemlig tre super skarpe råd til, hvordan du kan spare på dit varmeforbrug. En stor del af rådene er uhyre nemme at benytte – og kan i den forbindelse faktisk tages i brug med det samme! Læs meget mere om det herunder.

Sluk for radiatoren når du ikke er hjemme

Det er en meget god ide at slukke for radiatoren, når du ikke er hjemme. Det giver nemlig ikke nogen mening at fyre et hus op med varme, når der ingen personer er i det.

Derfor kan du med fordel gøre det til en vane at skrue ned for radiatoren, hvis du for eksempel skal på et weekendophold eller lignende, hvor det ikke er nødvendigt at varme huset op.

Rul gardinerne for vinduerne, når det bliver mørkt

Når solen så småt begynder at gå ned, så er det en god ide at rulle gardinerne for vinduerne. På den måde holder du på den varme, der er inde i rummet. Ved at have helt frie vinduer, vil du opleve, at kulden har nemmere ved at trænge ind og varmen indenfor går til spilde.

Så forsøg at gøre det til en vane at få rullet for og ned ligeså snart, at solen er ved at gå ned. Det vil uden tvivl gøre dit forbrug af varme markant lavere end før.

Med varmepumpe kan du minimere din varmeregning markant

Hvis du gerne vil gøre noget ganske markant for at få din varmeregning i bund, så kan du med fordel investere i en varmepumpe. En varmepumpe sørger nemlig for at producere meget billig varme, hvilket uden tvivl vil kunne mærkes på din varmeregning.

Derudover er langt de fleste varmepumper tjent hjem igen inden for ganske få år. Det vil altså sige, at du her får en meget positiv investering, der uden tvivl vil give dig flere penge til privatforbrug hvert eneste år.

Læs mere om varmepumper og vedvarende energi her: http://veinstallatoer.dk/

Få 3 uforpligtende tilbud med det samme. Klik her
StyrPaVarmen.dk - En del af Compara A/S - Vi benytter Cookies - Kontakt e-mail: cs@compara.dk
Spar penge med et nyt tag! Få priser på 2 minutter via vores online beregner